Taloushallinto

Kattava sovelluspaletti pilvipalveluna

NetBaron® tarjoaa yli 20 sovelluksen valikoiman ERP-, CRM- ja HRM-työkaluja, joilla voi tehostaa yrityksen toimintaa. Sovelluksia voi ottaa käyttöön vaiheittain esim. toiminnan muuttuessa tai laajetessa.

NetBaron® tuo yrityksen toimintaan varmuutta, tarkkuutta ja tehokkuutta sekä jopa kuusi lisätuntia jokaiseen työviikkoon. Tämä tarkoittaa jopa tuhansien eurojen säästöjä kuukausittain. Mihin sinä käyttäisit säästöt ja vapautuneen ajan?

 

NetBaron

Pilvipalveluna internetselaimella toimiva ja käyttöjärjestelmästä riippumaton NetBaron®- sovellusperhe kattaa organisaatioiden ydinliiketoiminnan ja mahdollistaa automatiikan ja tietotekniikan tuomien etujen hyödyntämisen kokonaisvaltaisesti missä ja milloin vain.

Säästä sähköisellä taloushallinnolla

NetBaron® tarjoaa yritykselle kokonaisvaltaisen sähköisen taloushallinto-ohjelmiston, jonka älykkäillä automatisointiratkaisuilla säästetään merkittävästi toiminnan kustannuksia, helpotetaan yrittäjän ja henkilöstön arkea ja vapautetaan aikaa.

Kun usein toistuvat työt on automatisoitu, vähenevät inhimilliset virheet. Toistuvaa työtä on turha tehdä koko ajan uudestaan, sen sijaan kannattaa keskittyä esimerkiksi toiminnan kehittämiseen. Automatisointi vapauttaa resursseja ja keventää yrittäjän ja työntekijöiden kuormaa.

NetBaron_kalenteri

Säästä investoinneissa ja ylläpidossa

Pilvipalveluna internetselaimella toimivat sovellukset ovat käytössä 24/7 ilman erillisiä ohjelmisto- tai laiteasennuksia.

Säästä aikaa automatisoinnilla

NetBaronilla säästetään kymmenen työntekijän organisaatiossa yhden henkilön palkkakulut. Automatiikan ansiosta säästetään jopa 2/3 kirjanpidon manuaalisesta työstä, kun sekä yritys että tilitoimisto hyödyntävät automatiikkaa.

Yksi sopimus – kaikki työkalut

NetBaron® tarjoaa yli 20 sovelluksen valikoiman ERP-, CRM- ja HRM-työkaluja, joilla voi tehostaa yrityksen toimintaa. Sovelluksia voi ottaa käyttöön vaiheittain esim. toiminnan muuttuessa tai laajetessa. Sovellusperhe mukautuu organisaation tarpeisiin sekä sovellus- että käyttäjätasoilla.

Turvallista ja luotettavaa suomalaista pilvipalvelua

NetBaron® on Suomessa suomalaisille tehty sovelluskokonaisuus, jossa huomioidaan mm. lainsäädäntö ja verohallinnon vaatimukset. Ohjeet sekä koulutus- ja tukipalvelut ovat ensisijaisesti suomenkielisiä. Sovellusten tietoturva on varmistettu kolmitasoisella kirjautumisella ja SSL-salauksella. Kaikki päivitykset ja varmuuskopioinnit tehdään asiakkaan puolesta.

Soveltuu lähes kaikille toimialoille

NetBaron®-sovellusperhe sopii lähes kaikenlaisille yrityksille ja toimialoille. Yli 20 sovelluksen valikoimalla ERP-, CRM- ja HRM-työkaluja voit ottaa kaiken irti sähköisestä taloushallinnosta ja tehostaa ajankäyttöä ja toimintaa.

Sovellusperheen kehityksessä on huomioitu erityisesti PK-yritysten monipuoliset ohjelmistotarpeet sekä käyttäjien eri toimialat ja työtehtävät, joihin sovellusperhe tarjoaa saumattoman toimivuuden.

kaikki_toimialat

Kerran yhteen sovellukseen syötetty tieto on reaaliaikaisesti käytettävissä muissa sovelluksissa ja esim. toimipisteissä. Sovellukset voidaan yhdistää ja integroida verkkokauppaan ja muihin ohjelmistoihin.

Sovellusperhe mukautuu organisaation tarpeisiin sekä sovellus- että käyttäjätasoilla, mm. käyttöoikeuksia voidaan määritellä käyttäjäkohtaisesti niin sovelluksiin, asetuksiin kuin ominaisuuksiinkin.

NetBaron® on paljon enemmän kuin sähköinen taloushallinto. NetBaron® on sähköisen liiketoiminnan sovelluskokonaisuus, joka tuo automatiikan ja tietotekniikan tuomat edut ja säästöt organisaation ydinliiketoimintaan.

Kysy lisää palvelusta

 

SoitaAjo-ohjeet