Varmistus- ja tietoturvapalvelut

Nukutko yösi hyvin tietäen, että tietosi ovat varmassa tallessa? Oletko koskaan miettinyt, jos nyt yrityksesi palvelin tai tärkeä työasema menee rikki? Kaikki sähköpostisi, kaikki asiakastiedostot katoavat? Kuinka paljon yrityksesi menettää, rahaa, uusi asiakkaita, vanhoja asiakkaita? Kuinka monta päivää kestää, kun yrityksesi katastrofin jälkeen toimii uudestaan täydellä teholla?

Perinteiset ratkaisut

Ulkoiset kiintolevyt, verkkolevyt ja palvelimet ovat hyvä vaihtoehto silloin, kun nettiyhteys ei ole riittävän tehokas. Monilla ohjelmilla ne saadaan automatisoitua siten, että varmistus otetaan esimerkiksi yöllä. Lisäksi meiltä saa vaihtopalvelun, jolloin asentajamme käy vaihtamassa levyn aina sopimuksen mukaan.

Varmistuspalvelumme yrityksille, pilveen

Varmistuspalvelumme avulla minimoidaan käyttökatkokset ja katastrofitilanteet. Palvelumme auttaa suojaamaan organisaatiosi ennaltaehkäisevästi automaattisilla varmuuskopioinneilla – työskentelyä häiritsemättä.

Palvelu räätälöidään aina asiakkaan käyttötarpeiden mukaan, et maksa mistään turhasta. Palvelu on täysin kotimainen ja varmistukset sijaitsevat Suomessa olevissa konesaleissa, jotka ovat turvattu 24/7.

Tilaa palvelu

 


 

Tietoturvapalvelut

Jokainen yritys on potentiaalinen tietoturvahyökkäyksen kohde, sillä jokaisella yrityksellä on rahanarvoisia resursseja. Uhkien lisääntyessä ja monimuotoistuessa sekä ajan ollessa hyökkääjien etuna kysymys ei ole enää joutuuko yrityksesi tietoturvamurron kohteeksi, vaan siitä, milloin.

F-secure

Protection Service for Business – varmista liiketoimintasi turvallisuus

Palvelu tuo huomisen tietoturvan tämän päivän yrityksille.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Täysi tietoturva ja yksityisyys. Sopii erinomaisesti yrityksille.
  • Kattava suojaus. Suojaa käyttäjät, laitteet, tiedot, asiakirjat, mediat ja viestintä.
  • Luotettava. Liiketoimintatietosi pysyvät yksityisinä ja turvassa, riippumatta missä ja milloin työskentelet
  • Tehokas ennakoiva suojaus. Mielenrauha tietoturvaongelmista.
  • Innovatiivinen ja helppokäyttöinen. Käyttäjäkeskeinen ja tehtäväpainotteinen käyttöliittymä.
  • Tunnettu laadustaan. Puolueettomien asiantuntijaorganisaatioiden palkitsemat teknologiat.

Tietoturvan toteuttamistapoja

 

Hallinnoi itse tietoturvaa

Jos yrityksellänne on riittävät henkilöstöresurssit IT-tietoturvan hallintaan, PSB:n voi toteuttaa myös itsepalveluna. Saatte parhaan tietoturvan ja hallinnan samassa paketissa.

Hanki tietoturva palveluna

Saat meidät virallisena F-Secure –kumppanina  valvomaan ja hallitsemaan tietoturva- ja yhteistyötarpeitasi ja voit keskittyä olennaiseen – omaan liiketoimintaasi.

Hanki tietoturva omana lisenssinä

Business Suite on yrityksille suunniteltu suojausratkaisu, jonka kehittyneet suojauksenhallintatoiminnot soveltuvat kaiken kokoisten yritysten suojausvaatimuksiin.

F-Securen on täydellinen ratkaisu pitämään liiketoiminta sujuvana ja aina suojattuna!

Kysy lisää myynnistämme

SoitaAjo-ohjeet