Ohjelmistot

Yritykset tarvitsevat monia erilaisia ohjelmistoja erilaisiin käyttötarkoituksiin päivittäisten asioiden hoitamiseksi. Valikoimassamme on saatavilla monia eri ohjelmia, tutustu tarjontaamme!

Toimistotyökalut

Office 2019 antaa lisää hallittavuutta ja suorituskykyä! Saat kauttamme yrityksesi käyttöön seuraavat Microsoftin ohjelmistot:

  • Tee enemmän Word-asiakirjoilla: lisää online-videoita, avaa PDF-tiedostoja ja muokkaa sisältöä ja kohdista kuvat ja kaaviot äärimmäisen vaivattomasti.
  • Excel-mallit sisältävät jo suurimman osan asetus- ja rakennetiedoista, joten voit keskittyä tietojen käsittelyyn.
  • Voit luoda mieleenpainuvia PowerPoint-esityksiä kohdistuksen, värien täsmäyksen ja muiden suunnittelutyökalujen avulla PowerPointissa.
  • Piirrä, kirjoita käsin tai näppäimistöllä, valitse tai sipaise muistiinpanojasi OneNotessa. Muistiinpanosi tallennetaan, niitä voi hakea, ja ne synkronoidaan muiden laitteiden OneNote-sovelluksiin.
  • Outlook on yhdistetty automaattisesti Microsoft-verkkosähköpostitiliin. Voit niputtaa kaikki suunnitelmat synkronoimalla tehtävät ja kalenterit Outlookin avulla.

 

Microsoft-Office-png

 

Kysy lisää myynnistämme


AutoCAD LT 2019

Ammattilaisten piirto- ja detaljointiohjelmisto AutoCAD LT® on tietojen yhteensopivuuden, luotettavuuden ja tuottavuuden tae.

Luo 2D-piirustuksia aiempaa tehokkaammin. Dokumentoi ja jaa suunnitelmia tarkasti ja tehokkaasti AutoCAD LT:n tehokkailla 2D-piirtotyökaluilla.

Aidon DWG-tiedostomuodon ansiosta teet asiakkaiden ja kollegoiden kanssa yhteisyötä luotettavasti ja ilman yhteensopivuusongelmia. Monipuolisten valikko- ja käyttöliittymävaihtoehtojen ansiosta voit mukauttaa ohjelmiston omiin työskentelytottumuksiisi. Tehokkaiden ominaisuuksien AutoCAD LT on ammattimaiseen piirtämiseen luotu.

 

 

Ohjelmistotoimittajaltamme, SOFTWARE EXPLOSION OY, saat myös AutoCAD LT -koulutukset.

Kysy lisää myynnistämme


Adoben ratkaisut

Joka ammatissa ja joka alalla ihmiset kohtaavat jokapäiväisessä työssään erilaisia haasteita. Adobesta on kehittynyt tunnustettu ohjelmistojen innovaattori ja ratkaisuntarjoaja auttamalla erikokoisia organisaatioita ratkaisemaan liiketoimintaan liittyvät ongelmansa.

Acrobat DC

On täysin uudistettu tietokoneversio maailman parhaasta PDF-ratkaisusta. Siihen sisältyy mobiilisovellus, joten voit täyttää, allekirjoittaa ja jakaa PDF-tiedostoja millä tahansa laitteella. Document Cloud -palvelujen avulla voit luoda, viedä ja jäljittää PDF-tiedostoja millä tahansa selaimella — ja säilyttää yhteyden viimeisimpiin tiedostoihisi kaikissa laitteissasi.

Toimisto on yhtä mobiili kuin sinäkin

Acrobat DC ja Document Cloud -palvelut ovat täynnä työkaluja, joita tarvitset PDF-tiedostojen muuntamiseen, muokkaukseen ja allekirjoitukseen. Se on yhtä mobiili kuin käyttäjänsä. Voit aloittaa dokumentin toimistossa, muokata sitä junassa ja lähettää sen hyväksyttäväksi olohuoneestasi — saumattomasti, yksinkertaisesti ja muuttamatta työn tahtia.

Muokkaa mitä tahansa tiedostoa milloin tahansa

Tästä lähtien aikaa ei tarvitse hukata uusien dokumenttien luontiin alusta alkaen. Voit sen sijaan käyttää lähtökohtana olemassa olevaa paperidokumenttien tai PDF-tiedostojen sisältöä. Tee muutokset suoraan PDF-tiedostoon tai vie Microsoft Office -muotoon. Teet ne luonnollisesti tietokoneessa, selaimessa tai mobiililaitteessa.

Adobe Photoshop CC

Maailman paras kuvantamisen ja suunnittelun sovellus on miltei jokaisen luovan projektin ytimessä. Luot ja parannat valokuvia, suunnitelmia, kuten verkkosivuja ja mobiilisovelluksia, 3D-kuvia, videoita, työskentelemällä eri tietokoneilla ja mobiililaitteilla.
Moderni käyttäjäkokemus sisältää vankat kosketustoiminnot, mukautettavan työkalupalkin ja mukautettavat työtilat sekä päivitetyn käyttöliittymän.

 

Photoshop_CC_

Suunnittelet tehokkaasti käyttämällä artboard-sivuja, selkeytettyä Design Space -tilaa, parannettua kuviopaneelia ja muita toimintoja. Yhdistä useita kuvia, poista objekteja ja retusoi valokuvia valokuvauksen ammattityökalujen täydellisen kokoelman avulla.

Kysy lisää myynnistämme

 

SoitaAjo-ohjeet