DataSky Facebookissa

DataSky Oy

Tietokoneiden, älypuhelimien ja tulostimien huolto- ja asennuspalvelut. Tarjoamme tietokonehuolto palvelua Järvenpää, Kerava, Tuusula, Hyvinkää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Sipoo, Vantaa sekä muissa lähiseutujen kunnissa. Vian selvitys kuluttaja-asiakkaille tiloissamme on 0€. Asentajamme ilmoittavat aina etukäteen kustannusarvion, ennen huoltotoimenpiteitä.
DataSky Oy
DataSky Oy14.02.2019
DataSkyn pojat toivottavat kaikille Hyvää ystävänpäivää❤️
DataSky Oy
DataSky Oy28.01.2019
Tietotekniikan peruskurssia tarjolla. Kannattaa mennä, jos haluaa enemmän irti tietotekniikan ihmeellisestä maailmasta 😃
DataSky Oy
DataSky Oy15.01.2019
Tämä on ollut viime vuosina ongelma monessa tuotteessa, hienoa, että siihen tulee muutoksia 👍

”Esimerkiksi elektroniikkaa, jossa akkuja tai muita keskeisiä kuluvia komponentteja ei voi vaihtaa koska ne on liimattu pysyvästi kiinni ei enää saisi enää myydä EU-maissa. Myytäviä laitteita ei myöskään saa tulevaisuudessa koteloida niin, ettei niitä voi avata kuin rikkomalla.”

"EU-parlamentin selvitysten mukaan 77 prosenttia EU-kansalaisista korjaisi mieluummin vanhan laitteensa kuin hankkisi tilalle kokonaan uuden."

https://www.tekniikkatalous.fi/tekniikka/suunniteltu-kodinkoneiden-vanheneminen-pannaan-kertakayttoisiksi-suunnitelluille-sahkolaitteille-kaavaillaan-myyntikieltoa-2021-6755146
DataSky Oy
DataSky Oy14.01.2019
SoitaAjo-ohjeet