DataSky Facebookissa

DataSky Oy

Tietokoneiden, älypuhelimien ja tulostimien huolto- ja asennuspalvelut. Tarjoamme tietokonehuolto palvelua Järvenpää, Kerava, Tuusula, Hyvinkää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Sipoo, Vantaa sekä muissa lähiseutujen kunnissa. Vian selvitys kuluttaja-asiakkaille tiloissamme on 0€. Asentajamme ilmoittavat aina etukäteen kustannusarvion, ennen huoltotoimenpiteitä.
DataSky Oy
DataSky Oy06.12.2018
DataSky Oy
DataSky Oy23.11.2018
DataSkyn ovi sulkeutui Postikadulla. Viikon päästä avautuu sitten uusi ovi Vanha Yhdystie 2:ssa, Tervetuloa silloin 😃
DataSky Oy
DataSky Oy21.11.2018
Voittaja on Mirja Mäkinen Jokelasta, lämpimät onnittelut 👏👏👏 Mirja voitti kaksitoista elokuvalippua ja niihin vielä juomat & popparit. Mirja pääsee nauttimaan Järvenpään elokuvateatterin Studio123 hyvästä elokuvatarjonnasta 👍

-------------------------------------

Lämpimät kiitokset kaikille osallistujille! Arvonta on suoritettu ja voittajalle on ilmoitettu. Ilmoitamme voittajan nimen, jos saamme siihen luvan. Mukavaa joulun odotusta kaikille 👍

-------------------------------------

OSALLISTU ARVONTAAN JA VOITA 100 EUROLLA LEFFALIPPUJA + POPPARIT JA LIMUT (Studiot 123, Järvenpää).

Muuttomme kunniaksi järjestämme kilpailun, jossa tieto ja arpaonni kohtaavat. Tiedätkö, mikä yritys sijaitsi aiemmin uusissa tiloissamme Vanha Yhdystie 2:ssa?

Tykkää sivustamme ja kommentoi alle, äläkä epäröi kutsua kaveriakin kisaan mukaan jakamalla ilosanomaa. Huomautamme kuitekin, että osallistuminen tapahtuu sivullamme olevaan postaukseen.

Arvonta suoritetaan 5.12.2018. Ilmoitamme voittajalle yksityisviestillä. Julkaisemme voittajan nimen, mikäli hän antaa siihen luvan.

Onnea kisaan! Me pakkaamme sillä aikaa tavaroita 😃

Facebook tarjoaa vain alustan, eikä ole kisassa mukana millään muotoa.
DataSky Oy
DataSky Oy13.11.2018
”Kuluttajan kannattaa pitää mielessään vanha nyrkkisääntö: ei ole olemassa euron iPhoneja. Lisäksi kannattaa tarkistaa, että sivun osoite ja sisältö vastaavat toisiaan. Jos et ole varma, googlaa lisätietoja kaupasta.”

https://www.is.fi/digitoday/art-2000005897010.html
SoitaAjo-ohjeet