DataSky Facebookissa

DataSky Oy
DataSky Oy08.11.2020
Hyvää isänpäivää!
👌🏻🤠👌🏻
Toivoo DataSkyn poppoo
DataSky Oy
DataSky Oy25.10.2020
Muistilista tietovuodon kohteille.

"Keräsimme kattavan listauksen erityisesti Vastaamon tietomurron uhreille. Mikäli olet ollut Vastaamon asiakkaana ennen vuotta 2019, ovat tietosi voineet joutua vääriin käsiin."

https://kybervpk.fi/releases/muistilista-tietovuodon-kohteille/
DataSky Oy
DataSky Oy25.10.2020
Yksityishenkilöille on lähetetty kiristyssähköposteja – älä suostu vaatimuksiin, tee sähköinen rikosilmoitus, älä soita hätäkeskukseen

Poliisi on tietoinen yksityishenkilöille suoraan lähetetyistä kiristyssähköposteista, joissa lähettäjä uhkaa paljastaa yksityishenkilöiden tietoja. Sähköpostit liittyvät törkeään tietomurtoepäiltyyn ja törkeään yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämiseen, joka on Keskusrikospoliisilla tutkinnassa.

Kiristysviestin vaatimuksiin ei tule suostua.

Jos olet vastaanottanut terapiapalveluja tarjoavan yrityksen tietomurtoon liittyvän kiristysviestin, toimi näin:

◾️ Tee sähköinen rikosilmoitus asuinpaikkakunnan poliisille. Kirjaa rikosilmoitukseen tarkasti kaikki tiedot lähettäjästä viestin vastaanottamisen ajankohtaan.

◾️ Tallenna ja säilytä saamasi sähköpostit, viestit ja muut mahdolliset todisteet.

Tapaus on vakava ja herättää huolta etenkin asianomaisissa, mutta kiristyssähköposteihin liittyen ei tule ottaa yhteyttä hätäkeskukseen. Hätäkeskus ei voi auttaa tässä asiassa, ja asiaan liittyvät soitot kuormittavat hätäkeskusta.

Linkki tiedotteeseen: https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/yksityishenkiloille_on_lahetetty_kiristyssahkoposteja_ala_suostu_vaatimuksiin_tee_sahkoinen_rikosilmoitus_ala_soita_hatakeskukseen_94177?language=fi.
SoitaAjo-ohjeet