Tietokoneiden, älypuhelimien ja tulostimien huolto- ja asennuspalvelut

Tarjoamme tietokonehuolto palvelua Järvenpää, Kerava, Tuusula, Hyvinkää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Sipoo, Vantaa sekä muissa lähiseutujen kunnissa.

Vian selvitys kuluttaja-asiakkaille tiloissamme on 0€.

Asentajamme ilmoittavat aina etukäteen kustannusarvion, ennen huoltotoimenpiteitä.

Tietokonehuolto

Merkkiriippumaton huoltomme pystyy tarjoamaan apua ongelmiin, joita tämän päivän tietokoneet kohtaavat. Tietokoneessasi voi olla käyttöjärjestelmänä Windows, Mac OS, Linux tai Android.

Tyypillinen ongelma tänä päivänä on, että kone on mennyt sekaisin. Koneessa saattaa olla viruksia, haittaohjelmia, vakoiluohjelmia ym. tai jokin fyysinen ongelma, että se ei toimi oikein.

Ei hätää, ammattitaitoinen henkilöstömme auttaa mielellään.

Tietokonehuolto onnistuu tiloissamme Järvenpäässä tai luonasi, paikan päällä. Tarvittaessa huoltomiehemme noutaa laitteen luotasi ja tuo myös takaisin. Työllämme on aina takuu, me kannamme aina vastuun tekemästämme työstä.

Tilaa palvelu


Tulostin- ja monitoimilaitehuolto

Huollamme ensisijaisesti seuraavia tulostin- ja monitoimilaitemerkkejä:

HP, Brother, Canon, myös monet muutkin merkit onnistuvat, sillä useat valmistajat käyttävät samoja koneistoja.

Laaja yhteistyöverkostomme alan parhaiden asiantuntijoiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa takaa meille nopeat varaosatoimitukset. Joitakin yleisempiä pidämme myös suoraan omassa varastossamme.

Toimitamme tulostintarvikkeet kaikkiin laitemerkkeihin ja -malleihin.

Tilaa palvelu


Älypuhelin- ja tablet-laitteiden huolto

Olemme liittyneet mukaan Suomen kattavimpaan matkapuhelinhuoltoketjuun, Hetihuolto.

Meidän kunnianhimoisena tavoitteenamme on palauttaa laitteesi sinulle 72h sisällä, kun olet huoltopäätöksen puhelimestasi tehnyt ja tilannut huoltopakettimme.

Hetihuolto.fi korjaa nopeasti rikkoontuneen puhelimen ja antaa aina etukäteen pitävän korjausarvion. Tavoitteemme on pitää kustannukset kurissa, jotta itse korjaaminen olisi aina mahdollisimman edullista.

Hetihuolto.fi on älypuhelimien ja tablet-laitteiden erikoistunut huoltoliike.

Korjaamme nopeasti ja edullisesti yritysten ja yksityishenkilöiden laitteiden takuun ulkopuoliset viat. Olemme asiantuntijoita mm. Nokia, Apple, HTC ja Samsung -laitteiden korjaamisessa. Huolto- ja korjauskeskuksemme toimii Salossa ja palvelu kattaa koko Suomen.

Korjauspalveluiden

Hinnasto

Älypuhelin- ja tablet-laitteiden

Korjausarvio tiedustelut

Erityisen ylpeitä olemme siitä, että yli 80 % huoltoon saapuvista puhelimista huolletaan samana päivänä.

Kaikki korjausta tarvitsevat puhelimet lähetetään huoltopisteeseen Saloon.


Vakuutusyhtiölle lausunnot

Mikäli näyttö särkyi vahingossa, tarkastathan yritys-, koti- tai matkavakuutuksesi tilanteen. Usein vakuutusyhtiösi korvaa puhelimen särkymisen ja maksettavaksesi jää ainoastaan mahdollinen omavastuu. Vakuutusyhtiönlausunnon hinnat alkaen 39€.

Kysy lisää

tabletti

 


Asennuspalvelut

Me asennamme kaikki perinteiset tietotekniikkalaitteet (pöytätietokoneet, kannettavat tietokoneet, palvelimet), liikkuvan työn laitteet, tarvikkeet, varaosat ja ohjelmistot asiakkaan tarpeiden mukaan. Tuotteet voi olla hankittuna meiltä tai omalta toimittajalta.

Me autamme ja laitamme kaikki käyttövalmiiksi sekä tarvittaessa myös koulutamme.

Tilaa palvelu

 

 

SoitaAjo-ohjeet