Tiedostojen pelastus

Onko yrityksesi tietokoneen kovalevy rikki tai koneelta kadonnut tiedostoja syystä, jota et tiedä? Jos serveri ei toimi, älä panikoi tai menetä toivoasi.

Tietojen palautus

Yhteistyökumppanimme Ahlberg data tarjoaa yrityksellesi laadukasta apua tietojen palauttamiseen. Ratkaisemme ongelmasi ja palautamme tiedostosi erittäin suurella todennäköisyydellä. Samalla voimme antaa sinulle neuvoja, jotta tiedostosi pysyvät turvassa tulevaisuudessakin.

Ahlberg datalla tietojen palautus onnistuu kaikenlaisilta tallennuslaitteilta, kuten kovalevyltä, RAID-palvelimelta, SSD-levyltä, älypuhelimelta, taulutietokoneelta ja muistikortilta.

Hajonneen kiintolevyn hallinta

On hyvin tärkeää keskeyttää kiintolevyn käyttö heti vian ilmaannuttua. Mitä enemmän särkynyttä kiintolevyä käytetään, sitä enemmän se saattaa vaurioitua. Silloin kiintolevyn korjaus tulee kalliimmaksi ja tietojen palautus vaikeutuu. Pahimmassa tapauksessa tiedot voivat tuhoutua täysin.

Kiire saada kadonneet tiedostot takaisin?

Kiireellisissä tapauksissa Ahlberg data noutaa tallennusvälineen asiakkaalta ja tekee analyysin valmiiksi jopa seuraavaksi arkipäiväksi.

Pika-analyysi yrityksille nyt alkaen 390€ (alv 0)

Soita nyt 09 68 988 445 tai lähetä sähköpostia

Kerro soittaessasi tai viestiä lähettäessäsi koodi: DataSky, jolloin Ahlberg data osaa katsoa koko työlle oikean hinnan, joka on hieman normaalia edullisempi.

SoitaAjo-ohjeet